Milyen könnyen elkészíthető kaják vannak amivel lehet tömegelni?
Figyelt kérdés
Olyan kajákat keresek, amik egyszerűek, leginkább főzés, sütés mentesek és gyorsan lehet tömegelni velük, az se baj, ha zsír jön fel.
Elég régóta küzködök a hízással, ezért most szemét kajával terveztem próbálkozni.
Nem az a cél, hogy cukorbeteg legyek, hanem mondjuk havi 5kgot fel tudjak szedni, mert a mostani 66 kilóm a 194 magassághoz siralmas. Nem feltétel, hogy csak izom legyen a felszedett kilók, mert erőemelés az irány, nem testépítés.
2017. dec. 29. 21:33
11/16 anonim válasza:
Vegyél egy tömegnövelőt. Nem tartom olyan ördögtől való dolognak, mint itt sokan. Vannak nem cukor alapúak: mex size max, mhp upp your mass.
Vagy házilag is készíthetsz: fehérje+zabpehelyliszt+mehet bele lenmagolaj+ gyümölcsök.
12/16 anonim válasza:
Jaa 100 g zabliszt plusz 15g fehérje plusz egy kanál méz esetleg rá egy nagy pohár tej, mehet a shakerbe
13/16 anonim válasza:
Havi ot kilót te ne akarj felszedni, mert abból max 1kg ha izom lesz, mellette pedig úgy szet repedsz, hogy beszarsz. Olyan leszel mint a zebra amit lefujattak lila festékkel.. Enis felszedtem egy év alatt majdnem husz kilót, ami marhara nem izom, max a fele, és a repedesek amik lettek, nem érnek ennyit. Inkább jött volna két év alatt. Igaz én a testepítés részhez tartozom, de az edzésem eroemelo stílusú és az erőre megyek.
14/16 anonim válasza:
A legfontosabbat kihagytam: egyél gumicukrot edzés közben. :D
15/16 A kérdező kommentje:
Az csak a "kiürült" glikogén raktárat tölti újra, nem? Tehát csak több energiám lesz.
2017. dec. 31. 15:02
16/16 anonim válasza:
Ja, ez úgy működik, hogy eszed és gyorsan elégeted, főleg erőemelő edzéssel. :D Nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!