igen úgy értem.
És ez mind igaz, de egy Eddie Hall-hoz vagy Brian Shaw-hoz képest még mindig nincsenek sehol.
Arnold és Ronnie is indult erőemelésben de ott mégsem voltak annyira sikeresek.
Nagy átfedés van a két dolog között, de azért az erősödés nem jár mindig azonnali izomnövekedéssel is.
ja és egy szóval nem mondtam hogy néhány testépítő nem tekinthető világklasszis sportolónak, én azt mondtam hogy nem világklasszis ERŐ Sprortolók, mivel a testépítés esztétikai sport kategóriába tartozik.
Nézd meg a testépítés mostani királyait hogy hogyan edzenek: Phil Heath Big Ramy stb...
Egy Seba Kot szerintem lényegesen erősebb lenne náluk, pedig fele annyi izom van rajta.
Itt magán az erősödésen volt a kérdés.
Lehet kőgolyó cipelésben, vagy felhúzásban másik erősebb nála, de pl phil heath meg a melltárogatógépen erősebb :)
Az volt a kérdés, ha erősödsz izmosodsz is. Igen, ha phil heath több súllyal edz a hojszt tárogatógépen mint két hónappal előtte, akkor erősödni fog(azona gépen) és izmosodni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!