Izmosodni szeretnék valaki tud adni pár hasznos tippet?
Figyelt kérdés
nagyon vékony vagyok és szeretnék kicsit izmosabb lenni de nem nagyon vagyok kepben az ilyen dolgokban2017. okt. 24. 16:54
1/7 anonim válasza:
Tömegnövelő étrend : Kb 2 g fehérje / ttkg . Ch ki kell tapasztalni ( kb havi 1 kg a minőségi tömeg ) olyan 4-6-7-8 g / ttkg de ez egyénfüggő . Zsír 1 g / ttkg kb . És edzéstervnek Icf 5X5.
2/7 A kérdező kommentje:
és ehhez kb mit kell enem?
2017. okt. 24. 17:38
3/7 anonim válasza:
Csirke , túró , rízs , hüvelyesek , hal , mogyoróvaj , tojás , zab ... .... .....
4/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. okt. 24. 17:55
5/7 anonim válasza:
Nincs mit . Ja egy csomó kaját ehetsz csak a makrókat ( fehérje , ch , zsír grammokat ) tartsd az elején szem előtt.
6/7 anonim válasza:
Alapok: Össze kell állítani egy jó edzéstervet, sokat kell pihenni, enni elég fehérjét (2 szer a testsúlyod) és elég szénhidrátot is ami energiát ad. Összességében többet kell enni mint amennyit felhasználunk ez fontos! Figyelni kell a helyes végrehajtáshoz is a gyakorlatoknál koncentrálva kell csinálni, nem fölöslegesen nagy súllyal, szabálytalanul. Az interneten sok "tömegnövelés szabályai" cikk van ha ezt beírod a Goggle-be sok cikket kiad. Érdemes megnézni ezek az alapfeltételek. Táplálkozás-edzés-pihenés hármasa szükséges. Szerintem egy kezdő számára fontos egy nem túl nehéz edzésterv, és ha ismered már a gyakorlatokat és magát az edzést, át lehet térni komolyabbra pár hónap múlva. Én mindenképp felkeresnék egy edzőt az adott teremben, hogy segítsen elindulni.
7/7 anonim válasza:
És fontos, hogy megismerd a főbb fehérje, szénhidrátforrásokat illetve a különböző gyakorlatokat. Erről is sok cikk van a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!