Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől lehet, ha rúddal nyomok...

Mitől lehet, ha rúddal nyomok fekve egyik vállam fáj?

Figyelt kérdés
Már kisebb súlynál is gond van a vállammal,többször sérült meg fekvenyomásnál,ha egykezesekkel nyomok általában nem érzem.
2017. dec. 22. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Helytelen forma valószínűleg.
2017. dec. 22. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Az nem megsérülés hanem szimplán gyenge a vállad. Idővel elmúlik. Addig is ne hanyagold sem a fekvenyomast (lehetőleg nem túl széles fogásban) sem az izolált vall gyakorlatokat sem, mint oldal és előre emelések.
2017. dec. 22. 20:52
 3/4 A kérdező kommentje:
De megvan sérülve,ezt biztos,készült vizsgálat is,az a baj,hogy oldalemelésnél is fáj,ezért már azt sem végzem.
2017. dec. 22. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Legalább 3 honapon keresztül úgy tettem le a súlyzot oldal emelés után, hogy a bögés kerülgetett. Nem is igazán gyakorlat közben mert akkor elviselhető volt, hanem utána közvetlen, hogy letettem a súlyzót.

Na az tényleg valami sérülés lehetett. Bár orvoshoz nem mentem vele és idővel magától elmúlt, de az edzést sosem hagytam abba. Pedig gondolkoztam rajta, hogy egy életre elbasztam a vállam és sosem lesz az igazi. Már attól is fajt ha megmozgattam, edzeskor meg mondtam mi volt.

Szedni sem szedtem rá semmit. Igaz az az én baromságom volt mert 5kg-val emeletem súlyokat oldalemeléskor. Most meg már 28kg-val oldalemelek.

Szóval szerintem nyomjad megfog erősödni.

Ami mostanság bajom az az, hogy az egyik térdem mögötti hajlat becsípődik és menni nem bírok. De ez sem edzés közben hanem sétálgataskor van. Elég ciki mikor egy tömött Tescóban meg kell állni...

Vagy ha az oldalmon alszom és fel van húzva a lábam becsípődik akkor is. Alig bírom kinyujtani. Mikor nővel alszok és ő rajtam van szó nélkül ledobom és kimegyek a wc-re szenvedni.

Ami érdekes, hogy ez sem gugolas vagy felhuzaskor van.

Szóval majd elmúlik ez is gondolom.

Mindenkinek ott fáj ahol a leggyengébb.

2017. dec. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!