Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit kezdjek magammal?

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Akaraterő nulla elvárások meg az egekben. Szeretnék normális/izmos testet összehozni sokszor neki is indultam már..sajnos mindig jött valami ami miatt feladtam.Mondjuk úgy az egyetlen álmom hogy ugy nézzek ki mint akit még a csávók is megbámulnak és azt gondolják magukban "Bárcsak én is így néznék ki,biztos sok nőm lenne..". Rühellem a testem legszívesebben feldarabolnám és pörköltet készítenék belőle :D AZ legalább szaftos lenne.

19f/180cm/77kg

2017. dec. 21. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit baz*meg, senkit se érdekel hogy nincs kedved, edz keményen akár poker faceal és az álmod valóra válik.
2017. dec. 21. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy mit miért és mennyire akarsz.
2017. dec. 21. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt az időt amit önsajnálattal töltesz, töltsd edzéssel.
2017. dec. 21. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
nem itt kell sajnálkozni ba***,menj edzeni!!
2017. dec. 21. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Először is étrend kell. Ha az nincs, akkor bele se kezdj.

Google: Alapismeretek

2017. dec. 21. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudod te nem edzeni akarsz, hanem jól kinézni.

Csakhogy akkor durva akaraterő kell. Én pl szeretek edzeni, erős lenni, fitt lenni, nem pedig egy tunya szärdarab, és emellé jön a külső, ami sosem érdekelt. De ha téged az érdekel, akkor neked egy hatalmas áldozat lenne heti 3-4 alkalommal elmenni edzeni, és persze mindemellet az étrendre a pihenésre, és minden másra figyelni.

Elmondom mit csinálj : Válts egy havi bérletet, járj le heti 3szor és végezz teljes testes alapozó edzést(google a barátod) egyél egészségesen megfelelő mennyiséget, rohadtul rossz kedvvel de menjél el mindig edzeni. Mire új bérletet kell váltani és még mindig nincs kedved, akkor hagyd az egészet egy életre mert sose lesz belőle semmi, ha időközben feladod akkor is. Ez esetben persze megmarad hogy utálod magad, máshogy kell megoldani a problémát, mondjuk menj el pszichológushoz, de ha ahhoz sincs kedved akkor valójában nem a testeddel van bajod, csak az életed szär és ez a testnyavalyád a kifogásod.

Szóval tedd amit jónak látsz, de főleg próbáld meg megismerni önmagad.

béke

2017. dec. 21. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek való ez a sport mint hobbi. Engem pl sose tudnának rávenni, hogy kedzjek el focizni mert az egy baromság. Valaki meg él hal érte és tudja mi az a Reál Barcelona meg Tipmix... :D
2017. dec. 22. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!