Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Skinny fat típus vagyok, mit...

Skinny fat típus vagyok, mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

A több éves ülő munka, és ülve szabadidő töltése ill. helytelen táplálkozás a fent említett skinny fat típusú testalkatomat eredményezte.

Alapjában véve vékony vagyok, de van kevés felesleg, ezen feleslegek a hasra és hasalatti tájakra települnek. Sose volt vastag karom, és sose volt mellem..

Egy ideje odafigyelek az étkezésre, futottam, viszont jobban fogyni már nem szeretnék, mert nem csak a hasamból fogyok, hanem pl az arcomon is látszik, ami nem előnyös.

Elkezdeném a súlyos edzéseket, hogy mellre és karra pakoljak. (többek között természetesen)

A hasamról gondolom ettől a háj nem tűnik el, de azt sem szeretném, hogy a többletkajálások, ami szükségesek az izomépítéshez rossz helyre rakódjanak.

Mit gondoltok, mi a legjobb megoldás ilyenkor? Kezdjem el a súlyzós edzéseket, vagy súlyzó + kardió?

25F

2017. márc. 2. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

kardio mehet de nem feltétlen kell

súlyzós edzés, heti 3 teljes testes és mellé lean bulking, ami azt jelenti hogy annyi kalóriatöbblettel vagy ami már meghozza a kivánt izomnövekedést de a lehető legkevesebb zsirfelesleggel jár, ha valaki ezt jól csinálja akkor akár évekig nem kell szálkásitani, ehhez tudni kell a kalóriaszükségleted és úgy emelni

én azt tanácsolom, hogy tömegnövelő étrended legyen és figyeld a mérleget, ha 1 hónapban 1kg jön fel, akkor okés, eleinte talán még több is elmegy

2017. márc. 3. 07:40
 2/2 paper_chaser ***** válasza:
Ahogy az első mondja. Heti 2 kardió elég, szinten tartás végett.
2017. márc. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!