14 éves vagyok (Fiú)! Edzésmódot keresek! 45 kg vagyok, soványabb típus de azért viszonylag erős! Mit tegyek?
Felső testre szeretnék rámenni :) kéne egy jó kis otthoni edzésterv! Ezdőterembe még nem járhatok, és súlyzóink sincsenek,ezért csak mezei, de hatékony módot keresek, és NEM a fegyencedzést!
Ha fontos étrend váltotás is jöhet!
Olvass a témában amennyit csak tudsz mert így írhatnánk akár egy komplett könyvet is mert eléggé sok mindentől függ a fejlődésed. Èn 50ről mentem fel 72-re és baromi nehéz volt viszont nagyon megérte.
Pár gondolat: felsötestre sze.....
Na felejsd el, pont a gugolás a legjobb erő fejlesztő és tömegnövelő gyakorlat amit nem szabad kihagyni az arányos testhez ezek is kelleni fognak.
Táplálkozás terén a lehetőségeidhez mérve próbálj minnél egészségesebb élelmiszereket fogyasztani ne a különböző tápkieg szerek adják az étrended alapját.
Csirkemell rizs brokkoli esetleg tojás valamint a zsírszegény túró.
Nálam ami nagyon megdobta a fejlődésem az a zabpehelyturmix volt.
Ezközök nélkül csak alapozni tudsz majd vagy marad a street workout, de itt mivel tömegelni fogsz készülj fel hogy lassabban fogsz fejlődni mint a súlyzós edzésekkel, tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!