Jó erős porszívóra lenne szükségem. Mit tud az un. Vizes porszivó? A régi hagyományosból melyik a jó? Melyik tipus jó és kb milyen árak jók ebben és hol lehet jó minőségűt venni?
Koszonom szepen a valaszt!
Tehat akkor nekunk egy szonyegtisztito kellene es egy jo eros hagyomanyos porszivo.
Kb arakat esetleg megtudhatok?
Most nem tudok utananezni.
Melyik aruhaz jo arakban es valadztekban is?
Koszonom elore is!😄
Ha már veszel szőnyegtisztítót (vagyis vizes porszívót vagy takarítógépet, ki hogy nevezi) akkor minek a hagyományos porszívó ?
A takarítógépek többnyire használhatók papír porzsákkal is, de használhatók állandóan vizesként is, annak ellenére, hogy nem spriccelsz ki vele vizet. A portartályát egyszerűen fel kell tölteni vízzel, egy kis mosogatószert önteni bele, és lehet porszívózni.
Aztán ha már nagyon tele van a víz kosszal, akkor cserélni kell a vizet. Ekkor a kifújt levegő is tisztább lesz, mert a finom por ami egyébként átmenne a porzsákon és kifújná a helyiségbe, azt a víz leköti, és nem fújja vissza a helyiségbe.
Kezdek megvilagosodni ezugyben!
Koszonom szepen!!!!😁
Nekünk Karcher takarítógépünk van már 18 éve. Épp a hétvégén adta meg magát végleg, működik még csak már alig szív. Ismét ezt a márkát fogjuk venni, szuper takarítógép volt! Viszont ezek a gépek nem könnyűek, a miénk közel 9 kg. Így most kapva az alkalmon szétnéztem a porszívópiac kínálatában és amellett, hogy jövő hónapban megvesszük a takarítógépet, ma vettem egy jó kis samsungot. Már nagyon bánom, hogy ezt az utóbbi 18 évben nem tettem meg. Még vállra is akasztható, nagyon könnyű vele a takarítás. A takarítógép elengedhetetlen, főleg 4 gyerek mellett. A gyerekszőnyegen keletkező 1-2 folt, étkezőszék világos huzata stb... takarítására, szerintem alapfelszereltsége egy háztartásnak. De a heti 2x-i takarításra egy könnyű kis géppel sokkal jobb dolgozni. Kell ez is, az is.
Az egyik hozzászóló ajánlotta hogy vizet kell tenni a tartályba, úgy is lehet porszívózni, na az még plusz 2-3 kiló, attól függ mennyi vizet teszel bele. Ember legyen a talpán aki heti több alkalommal végigrángatja a több mint 10 kilós porszívót a házon mire végez.
Tehat legkozelebb takaritogep,most viszont szetnezek a Samsungok kozott.Igazabol van tobb Samsung markas gepunk,nrm jutott eszembe...
Koszonom szepen a valosagos leirast😄,hat igen ilyen sulyt hurcolaszni meggondolando...
Ezert jo ez a forum,gyakorlatias😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!