Milyen sportot ajánlotok egy mackós fiúnak? 19 éves vagyok 115kg de erős fizikumú, nem az a mindenfelé folyós tipus. Akaraterőm is van. Én boxra gondoltam vagy kempora csak kérdés hogy birom az ugrálást hosszú távon
Kedves idióta első válaszoló! Nem lefogyni akar a kérdező, hanem sportolni! Kár volt feleslegesen cikizni!
Szerintem próbáld ki a kalapácsvetést,íjászatot,úszást.Írhatnám még a bringát is, de ezzel a súllyal valami nagyon masszív gépre van szükséged!Tudom, bár én csak 104 kg vagyok:P Szóval, én bringázom és íjászkodok, otthon pedig mindenféle erősítő gyakorlatot végzek, tökéletesen kondiban tart..............télen még a gyalogtúra is becsúszik:D
talán a pasis sportokat is megpróbálhatod! :) amerikai foci,rögbi stb
sok sikert bármit is választasz! ;)
ki kell próbálni!
én kempozom, vannak ilyen "nagydarabok" (nem bántásból mondom!) srácok edzésen, eleinte persze elfáradtak, de aztán belejöttek és ők az egyik legjobb MMA-sok.
2.-ik vagyok;
Nekem is MAGELLAN van! ..........:D
Nagyon masszív, strapabíró, megbízható MAGYAR! konstrukció! Most jöttem haza Balaton körüli túráról, nagyjából 130 kilót cipelt át a B.felvidéken, meg a déli Bakonyon, meg se reccsent........:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!