Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kis izmot szeretnék...

Egy kis izmot szeretnék felszedni. Hogyan is? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval, már régebb óta edzek saját súllyal és kettlebellel. Mondhatni szálkás testalkatom van, erre akarok egy kicsit több izmot felszedni. 60 kg vagyok, olyan 65 kg körül szeretnék lenni. Hétfőn, szerdán és pénteken szoktam edzeni. Szombaton és vasárnap kora reggel eljárok futni(2-4 km-t). Fekvőtámaszt(többféleképpen), felülést, hasprést, guggolást, húzódzkodást csinálok. Edzés után 1 órával szoktam enni tojást(főtt vagy sült), banánturmixot különféle gyümölccsel, rozs vagy zabot joghurttal vagy tejjel és mézzel elkeverve. Mikor hogy mit, változatosan eszek. Jó ez így? Ha nem, min változtassak?

2017. dec. 21. 15:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha vennél valami étrendkiegészítőt(tömegnövelő).pl:jumbó vagy hipermass vagy why proteint.és napi 4×20 ismétlés minden gyakorlatból ami épp az adott naphoz tartozik....garantáltan be fog válni.sok sikert és kitartást
2017. dec. 31. 04:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet,de sajnos nem vagyok tömegnövelő párti. Apám mentős, és néha kórházba visz olyanokat, akik ilyeneket szedtek hosszútávon, és tönkrementek. Maradni szeretnék a hús, vitamin, szénhidrát változatnál.
2017. dec. 31. 08:17
 13/14 anonim válasza:
Biztosíthatlak afelől,hogy ha ezek közül a termékek közül szednéd valameilyket nem lenne semmi káros hatása...amit hallassz az ilyesmiről az azért van mert azok szteroidok vagyis hormonálisan befolyásják az izmok fejlődését ami sok esetben súlyos mellék hatásokat von maga után.Persze ez a döntésed és el lehet érni azt a hatás "porok"nélkül is csak vigyél be eggy nap több fehérjét és szénhidrátot és persze ne hajdzs túl magad a több nem mindig jobb.
2017. dec. 31. 09:09
 14/14 anonim ***** válasza:

#11 / #13

Nobel-díjat megkaptad már?

A mocskos whey protein nem tartozik a "tömegnövelő" kategóriába, még a legnagyobb tápkiegabuserek szerint sem.

Továbbra sincs értelme ezeket enni/inni, nem nyersz vele semmit, inkább ennéd meg azt a pénzt.

Az edzésajánlatod is elég pocsék, nincs ilyen, hogy mi az ideális sorozat meg ismétlés, csak volumen és intenzitás van pont

2018. jan. 8. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!