Mindegy, hogy zsirszegeny turobol vagy husbol viszem be a fehérjét?
Most nem azért, de szerinted az ősemberek közt voltak mérnökök?
Amikor a mostani szintre evolválódtunk a TERMÉSZETBEN, nem voltak szakmák, ember..
Nem bírtam ki, megnéztem 2x-es sebességgel több mint felét kajálás közben,
most az, hogy a természetben elrohadnak a dolgok, bizonyítékként kéne, hogy számítson arra, hogy a vegánsággal akármi gond van?
Igen, de regebben nem volt olyan eros a pozicionk, mint most. Olyan virusok is oltek az embereket, amiket ma mar siman legyozunk.
Nem jott at a videobol neked, amit mondani szeretnek. Ha megfigyeled, kegyetlen csata zajlik a szobaban, amiben az erosebb gyoz. Nem mondom, hogy nem lehetne bekesebb a vilag, de annyira nem, ahogy azt a veganok kepzelik, mert az mar szembe megy a vilag mukodesevel.
Múlt időben igaz csak amit mondasz, nem a vadonban élünk már, meg különben is, azért mert a természet kegyetlen, nekünk még nem kötelező annak lennünk mindíg, minden körülmények közt, amúgy is társadalomban élünk már, a természetes kiválasztódás minimálisan hat ránk a természetben való éléshez képest.
Annyival épp békésebb lehetne a világ, hogy nem kínozunk-ölünk milliárdszámra fejlett idegrendszerrel rendelkező élőlényeket havonta, ráadásul úgy, hogy nincs rá szükségünk.
# 32
Kicsit elvittetétek a témát a kérdéstől!
Én sem értek egyet Foggy répás beveszedével, ezért írtam a párizsit is, de valószínűleg igaza van. Jól felszedte magát, növényekkel is. Én azt hittem pedig, hogy nullával egyelő eredményeket lehet elérni velük. Mondjuk Chris ho is elég jó formában van, ő is bohóckodik/kodott vegán életmóddal. (De ő szerintem üres).
De Foggy rengeteg angol kopasz tudósos vidije ellenére én tovább zabálom a túrót, tojást, húst. Ezek bejöttek.
Foggy:
Szerintem a szőrt csak a testtömegért hagyod meg! :D Sokkal jobb forma lennel szerintem ha nullás hajnyíróval átmennél rajta. Legalábbis jobban kiemelné. Arnoldot megnéztem volna a színpadon ennyi szőrrel. xD
"meg különben is, azért mert a természet kegyetlen, nekünk még nem kötelező annak lennünk"
Te magad is a termeszet vagy.
Figyelj, nem is úgy értettem, hogy a répa legyen az elsődleges fehérjeforrása, nekem sem az, csak arra céloztam, hogy még abban is megvan az összes amonosav, az ok, hogy nem nagy mennyiségben, de ott van mind.
Ne én legyek a példa, vannak tőlem sokkal negyobb, erősebb vegánok is, Patrik Bobumian a súlycsoportjában strongman világrakordokat tart vegánként, Jehina Malik meg születése óta vegán, és sikeres testépítő, nincs abban SEMMI meglepő, vagy különös, ha valaki vegánként sikeresen sportol.
Cris Ho ilyen téren vicc, mert nem is volt soha vegán, meg össze vissza keveri a vegánt a vegetariánussal.
Csúfolhatod dr. Gregert, ez van, ez a genetikája, nem a vegánság miatt hullott ki a haja, nyugi, nézd meg Patrik Bobumiant pl...
Szőrről annyit, hogy ez van, büszke vagyok az evolúciós múltamra. :D
Mi a természet részei vagyunk, csak ha már képesek vagyunk társadalomban élni, akkor megtehetünk más lépéseket is.
"A fejlett idegrendszeres dolog meg fa..sag. Elolenyek vannak, (akik nem szeretnenek elpusztulni), es lenyeg ez. Az pedig mellekes, hogy kozben faj neki, vagy szomoru miatta."
Ezzel pontosan mit akartál kifejezni?
Patrik is tiszta szőr! :D Mondjuk az egy állat. Power filter+Testépítő vs Patrik és egymagában fölényesen nyer. Belőle se néztem volna ki egyébként, hogy nem húst hússal eszik. Mint erős ember, nekem mindig Fekete Laci jut eszembe és az ő étrendje... :D Bár mondjuk nekem még étrendem sincs. Azt eszek ami jol esik, és zsírban egy cseppet sem híztam, csak azt viszem tovább amivel kezdtem. A hasam fedett.
Én bízom benne, hogy kiválasztott vagyok és natural félisten leszek idővel... :D Ha meg nem akkor cucc. De az már ilyen végső elkeseredés lesz, minden határom után ha nem tetszik a végeredmény.
De egy Chris ho fizukammal és annak fent tartásával már bőven megelégszem majd. :D
Nyilván minél fejlettebb az idegrendszere egy élőlénynek annál immorálisabb elpusztítani.
Nagyon elvagy ezzel a szőr témával. :D
Ha már előbb hallottál Patrikról, nem értem, hogy miért kétkedsz még mindíg a vegán étrendekben.
Félisten nehezen leszel tervezetlen étrenddel, valami elképzelésed kell, hogy legyen.
Nem natty a Chris szerintem sem.
A szteroidoknak nem látom nagy értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!