Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindegy, hogy zsirszegeny...

Mindegy, hogy zsirszegeny turobol vagy husbol viszem be a fehérjét?

Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 22:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Miért, neked mi számít bizonyítéknak, ha nem orvosi tanulmányok?

Hogy milyen élet? Kezdjük ott, hogy én, személy szerint nem is egészségügyi meg nem is etikaiokokból lettem vegán legelőször, ezeket csak később realizáltam, ugyanis egész életemben undorodtam a hústól, de leginkább a tejterméktől meg a tojástól, számomra visszataszító belegondolni, hogy egy másik állat halott teste vagy testéből származó dolog az, amit a számba rakok, ez szubjektív, tudom, de mindegy, mert vegán kaják közt is van 50000 amiből mindenkinek akad finom, és nem is mindenki kezeli felhasználható termékként az állatokat.

Másrészt, ha valaki nekem klszít süteményt(nekem mondjuk tudja a családom, hogy útálom az édes ízt, de mindegy, példa kedvéért) akkor abba azt tesz amit én szeretek, nem azt amit ő.

Ugyanúgy, mint ahogy egy csaj, ha azt szertené, hogy punciba dugd, mert ő azt élvezné, nem fogod erőszakkal aranyeresre kefélni a segglyukát, majd a hajába, szemébe élvezve azt állítani, hogy szeretetből volt.

Valakit gátol az élet élvezetében az, ha tudja, hogy mást nem hagy élni, ez van, tudom, hogy valakit nem, de te személy szerint kivel élnél szívesebben egy társadalomban, valakivel aki önző módon választja meg a tetteit, vagy valakivel, aki szem előtt tartja még az állatok jólétét is? Melzik számít egy empatikusabb embernek szerinted? Nyilván empatikus skálán egy etikus vegán fenttebb helyezkedik el.

Részben pontatlan volt a megfogalmazásom előzőleg, igazad van, de, igaz, hogy fel kell nevelni a gyereket, de mondjuk a természetben ez 20 év sem, egészségtelen életmóddal is elélsz 20 évig, ha nincs születési rendellenességed, ha nem lenne így kihalt volna az ember.

2017. dec. 20. 20:44
 22/41 anonim ***** válasza:
Foggy attól a sok zöldtől vagy olyan szőrös! :D
2017. dec. 20. 20:46
 23/41 anonim ***** válasza:
Azok nem szőrök, hanem a chia magok kihajtottak a bőröm alatt, csak rossz a rezolúció, azért nem látod a kis leveleket.
2017. dec. 20. 20:48
 24/41 anonim ***** válasza:
Nem lehet ANNYIRA bekes az elet, ahogy te elgondolod.
2017. dec. 20. 21:15
 25/41 anonim ***** válasza:
2017. dec. 20. 21:20
 26/41 anonim ***** válasza:

Lehetne sokkal békésebb, mint gondolod, csak optimizmus kérdése.

50 perc bro, na majd ha legközelebb metrózok meghallgatom, ám a címből ítélve nincs sok köze a vegánsághoz(tévedhetek.)

Tanulságos ez is:

https://www.youtube.com/watch?v=m8yikz5bOEQ&t=4s

2017. dec. 20. 21:25
 27/41 anonim ***** válasza:
Egy gyerek felnevelese 20 ev alatt megvan, de mas dolgok is befolyasoljak a fajfennmaradast. Gondoljunk csak a szakmakra.
2017. dec. 20. 21:25
 28/41 anonim ***** válasza:

# 27

Természetben való túlélésről volt szó, nem iskolába jártatásról.

2017. dec. 20. 21:32
 29/41 anonim ***** válasza:
Erdemes megnezni. Bemutatja, hogy az elet, nem lehet olyan bekes, ahogy azt a veganok elkepzelik.
2017. dec. 20. 21:32
 30/41 anonim ***** válasza:
Szerinted nem befolyasolja a rangunkat az elovilagban az, hogy vannak orvosaink, tanaraink, mernokeink pl?
2017. dec. 20. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!