Mit gondoltok Rock formájáról?
Figyelt kérdés
Most vonatkoztassunk el attól, hogy ki mit gondol róla.
A formáról vélemény? Nyilván nem csak sokat alszik,de a forma (szerintem) tök jó, 40+-osan is. Szerintetek?
2017. dec. 15. 20:59
2/14 anonim válasza:
Mivel más egyéb sincs, hogy edzen, pihenjen és cuccoljon így nem nagy was ist das!
3/14 A kérdező kommentje:
Azért állandóan filmet forgat, még a WWE-ben is feltűnik néha, családja van, azért szerintem nem ér rá egész nap csak magával foglalkozni
2017. dec. 15. 21:38
6/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy jonnek a kokszos kommentek..De a format kérdeztem :) sokaknak még cuccal is szar a formaja
2017. dec. 15. 21:53
7/14 anonim válasza:
Miért? Mit vártál? Hogy majd dicsőítjük? Minden kokszos egy utolsó szánalom xar. Egyébként meg nem nagy eresztés, ahhoz képest, hogy 0-24 ezt csinálja.
8/14 A kérdező kommentje:
Miért szánalom minden cuccos?
Fejtsd ki kérlek :)
2017. dec. 15. 21:58
9/14 anonim válasza:
Hmm. Hogy legyek izmosabb és jobb, mint az átlag? Ahhhha! Lövöm magam kokszikával. Utána meg bemagyarázom nekik, hogy én sokkal jobb vagyok. Ha nem tetszik, cuccolj te is. Gratulálok. Kell még magyarázni?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy mondta volna, hogy jobb, de van olyan is, aki engem is irritál, pl Jeff seid(és o meg azt is elhiteti, hogy.natur). Ezzel ellentétében Hungarian Hammer nem.mondja, hogy jibb.mint mi
2017. dec. 15. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!