Martinbh kérdése:
Beválna ez a heti 4 napos program?
Figyelt kérdés
1 éve kezdtem el edzeni és akkor még teljes testes programot csináltam kb 3 hónapig.Utána váltottam toló-húzó és lábra amit még mindig csinálok.Kb egy és fél éve edzek és jól jönne egy kis változatosság.
Kinéztem magamnak egy heti 4 napos programot.Lényegében egy Alsó/felső program.Viszont attól tartok hogy a felsőtest napokon a nagyobb izomcsoportokra mint a hát és mell csak 2 feladat jut.Elég lesz ez?Ezt azért gondolom mert a toló húzóban minimum 3 feladat volt mindenre és a kisebb izmokra is volt legalább 2.
A válaszokat előre is köszönöm!
#testépítés #split routine
2017. dec. 8. 19:22
1/5 anonim válasza:
A nap: mell-hát-váll
B nap: láb, has
pihi
A
B
hétvége pihi
Minden izomcsoportra 1-2 gyakorlat, nagyobb izomcsoportokra heti összterhelés:12-14 sorozat
kisebbekre 8
Ennyi.
2/5 Lazy Lover válasza:
igen de tapasztald ki magadon
3/5 anonim válasza:
Elég,mert heti 2x edzel mindent,regenerálódni is kell. Heti Össz sorozat számít,ahogy írták is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 9. 08:43
5/5 anonim válasza:
Mell+bicepsz
Lab
Piheno
Vall-tricepsz
Hat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!