Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ittam párszor fehérjeturmixot...

Ittam párszor fehérjeturmixot (3-4szer), és lelkiismeretfurdalásom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szüleim mindig azt mondják, hogy ez káros, és soha ne igyak.

Mégis párszor ittam edzés után, de úgy érzem, hogy ezzel sokat ártottam magamnak, és folyton erre gondolok, párszor már rémálmaim is voltak, hogy lebuktam miközben titokban fehérjét ittam, a szüleim rámnyitottak.

2017. dec. 3. 21:02
 1/7 anonim válasza:
Durva, nem könnyű rettegésben élni
2017. dec. 3. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Realizáld, hogy a céljaid eléréséhez szükségtelenek a makrotápkiegek, bőven be tudsz vinni mindenféle tápanyagot szilárd étkezéssel.

Feleslegesen bszod el a szüleid pénzét ilyesmire, komolyan.

2017. dec. 3. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem káros, csak felesleges. Míg nem vagy 80-90kiló csontszárazon, addig teljesen felesleges, mer normál étkezéssel be tudod vinni azt ami kell. Akkor kell csak a fehérje, mikor a növekedésed akadálya a gyomrod térfogata lesz, az meg még odébb van.
2017. dec. 4. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolom a tojásevés után is rettentő bűntudat gyötör.
2017. dec. 4. 00:53
 5/7 anonim ***** válasza:
ez legyen a legnagyobb problémád
2017. dec. 4. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle de az izmosodásban sincs sok szerepe, szóval nyugodtan hagyd el ha félsz tőle, és egyél fehérjét rendes ételből mert az úgyis magasabb minőségű (csak macerásabb megenni).
2017. dec. 4. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak párszor ittam az ízéért, rendszeresen nem fogyasztottam, nem is szeretném.
2017. dec. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!