Tejporral lehet csinálni fehérjeturmixot? Tejpor+víz, esetleg egy kis kakaó. Tudom, cukor van benne, de beleférbaz étrendembe.
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 06:32
1/8 A kérdező kommentje:
*belefér az
Amúgy ideiglenes megoldás lenne.
2017. jún. 26. 06:33
2/8 Cortez70 válasza:
Nem túl jó a sok tejcukor, de ha nálad nem gond az emésztése akkor nyomjad. De miért nem jobb egy normális protein tapkieg azt nem értem.
3/8 A kérdező kommentje:
Szülők....Hiába magyarázom,nem értik meg.
2017. jún. 26. 09:22
4/8 Cortez70 válasza:
Aha. De jobb lenne ha be tudnád vinni húsból, tojásból, turobol, stb szilárd sima kajából a napi fehérje mennyiséget.
5/8 anonim válasza:
De mit akarsz a tejporral? Abban kb semmi fehérje nincs. Az agyadnak ennyire kell a tudat, hogy hű port fogyasztok?
6/8 Cortez70 válasza:
Van benne 36/100g fehérje, de rengeteg tejcukor is. Szóval nem jó megoldás.
7/8 anonim válasza:
Na es az aminosav profil? Én úgy tudom, a tejnek nagyon szar..
8/8 Cortez70 válasza:
Nem szar, meg mindegy, mert a napi össz bevitellel ami szilárd kajaval együtt van meg, úgyis elegendő aminosav megy mindenből. Még veganoknal sincs gond, ha változatosan megy gabona és hüvelyes zöldség, akkor megvan minden aminosav. Ha meg állati kaja megy mint a tej, hús, akkor kizárt, hogy valamelyik aminosavbol hiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!