Kakaó cukor nélkül?
Persze, belefér a zsírszegény kakaópor, a lényeg, hogy ne ilyen nesquikes cukrozott marhaságokat vegyél.
Fehérje táplélék-kiegészítőn nem gondolkoztál? Rengeteg ízben van, és nagyon finom.
Sosem próbáltam zsírszegény kakaót, de rosszul hangzik. A csoki leginkább zsír, ha jóféle, s a kakaó eleve zsíros, de ha egy keveset eszel belőle, az nem gond. De semmi értelme zsírszegénnyel vacakolni, ha jót akarsz, szerintem.
Ha én csokira vágyom, házi csokiszószt eszem, kakaó, kókuszzsír (ez a fele), xilit (mert az finom, az van és amúgyis, a csoki elsősorban a páromé s ő xilites)... Durván zsíros és kalóriadús, de senki sem kényszerít rá, hogy 5-10 grammnál többet egyek belőle. Ennyi belefér. Amúgy tojássárgáját belekeverve csokikrém lesz, de ha valaki fél a nyers tojássárgájától, az próbálkozhat kókusztejjel is, ami szintén zsíros, de a csokinál ez alap.
Mondjuk nekem vannak kakaós édességreceptjeim, amiben nincs is hozzáadott zsír, mégis jó. De abból kicsit több is kell.
Sütit sokkal könnyebb nem annyira iszonyúan zsírosan enni, a csoki a legneccesebb. Bár a csokiból kell a legkevesebb, szóval jó ez így.
#2: Gondolkoztam a csokis ízesítésű fehérje porokon, lehet végül az lesz csak nehogy rákattanjak :D
#3: az ilyen kókuszzsíros cuccokban nem hiszek, nekem kicsit mű. A zsírszegény kakaó meg csak annyit jelent, hogy a kakaóvaj tartalma nem a legnagyobb. Észre se lehet venni, de jobban hangzik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!