1500 kalória egy 100 kilós embernek jó diétára?
Figyelt kérdés
A táblázatok szerint kb 3000 kalória kell nekem a szinten tartáshoz, 100 kg vagyok 180 centi magas, 24 éves. Napi kb 1200-1500 kalóriát eszek, de valahogy nem is kívánok többet, vszleg a gyomrom összement már, 2 hónap alatt kb 10 kilót dobtam le, ha nem is teljesen zsírból azért látszik hogy ment le, de azt írják sok helyen, hogy kevés a kalória.
A szükséges fehérjét általában betartom hogy ne bontsa le a szervezet az izmokat, de vajon jó lesz ez így továbbra is, vagy emelni kellene olyan 2000-re kb?
2017. nov. 28. 23:19
1/1 anonim válasza:
Szerintem legyen 1500-2000kcal kozott, de olyan kajákból, aminek azert van taplalkozasi erteke(zoldseg, hus felek, gyumolcs, zabpehely stb..) emellett heti 3×30p cardiot beiktatnek és mar is kiraly lesz.. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!