Ha időhiány miatt egy nap csak egy izomcsoportot dolgozok meg, úgy lehet fejlődni?
Figyelt kérdés
pl.:
H: Mell
K: Bicepsz
Sz: Hát
Cs: Váll
P: Tricepsz-Has
Sz: Láb
V: Semmi
Így kb. 25-30 perc egy edzés, Így van élrtelme?
2017. nov. 28. 10:41
1/4 anonim válasza:
például bicepszre elég 3 gyakorlat, vállra szintén. azért, hogy 3 gyakorlatot csináljak én el se mennék a teremig.. inkább lenyomok itthon 100 fekvőt vagy valami nyavajatörés, de ha már ennyire elfoglalt vagy csináld szuperszettben a gyakorlatokat és hamarabb végzel, nem mellesleg egy órás edzés a napod 4%-a. én 12 órázás mellett is le tudtam edzeni, sok terem nyitva van 22:00-ig!
2/4 anonim válasza:
Egy izomcsoporton mi tart 25-30 percig? Eddz teljes testre hetente háromszor! Az egy jól bevált módszer, és időben ugyanott leszel.
3/4 A kérdező kommentje:
1. Otthon edzem, nem teremben.
2. Pont ezt írtam, hogy egy nap nincs másfél órám, fél órám igen (12 órázás, gyerek, család, stb).
2017. nov. 28. 10:56
4/4 BlodDrunk válasza:
Azért leírhattad volna milyen eszközeid vannak,otthon és körülményeid.
Mert így nem sokat lehet mondani,ha tudsz fekvenyomni,felhúzni,guggolni magadhoz képest nagy súllyal valami eredménye biztos lesz,ezek hozzák legjobban a tömeget.
De ha nekiállsz bohockodni 2kézsúlyzóval 30percbe annak nem sok értelme lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!