Próbálta már valaki azt, hogy minden nap edzi ugyanazt az izomcsoportot? Ha igen, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Olyanoktól kérnék csak választ, akik próbálták ezt, és személyes tapasztalatuk van. Tudom, hogy a mainstream tanács, hogy ilyet nem szabad, de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.2017. szept. 29. 21:47
1/3 anonim válasza:
Igen. Pontosabban nem minden nap,de heti 4x karoztam, (jó,tudom,hülyeség volt,de kísérleteztem is),2-3 hét után már jelentkezett a folyamatos alkarfeszules,érzékeny lett a könyököm,és egy hónap után már stagnaltam a sulyokban. Egyenes rudas bicepszezest es koponyatorot csináltam. Akkor meg etrendem sem volt normális. Tapasztalatnak jó volt. Utana kezdtem a heti 3 teljes test,majd icf,majd kétfelé bontott tervet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Még az érdekelne, hogy milyen intenzitással és ismétlésszámmal csináltad ezt?
2017. szept. 29. 22:46
3/3 anonim válasza:
Bicepsz 25-30 kg egyenes rúddal 6*10, koponyatoro 20-25 kg egyenes ruddal,6*10. Akkoriban mindenből 10et csináltam. Full kezdő voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!