Elég januárban elkezdenem edzeni, hogy júniusra jó formám legyen? Mezomorf vagyok,3 évet edzettem, fősulin abbahagytam ( 4 éve).
Figyelt kérdés
Izommemória mennyire működik? Izmot nem akarok fölszedni, csak formálni magam.2017. nov. 28. 09:47
1/7 anonim válasza:
Mi az hogy izmot nem akarsz felszedni csak formalni magad? Akkor mit erdekel az izommemoria? Haver nezz utanna a dolgoknak
2/7 A kérdező kommentje:
Most vagyok 80 kg és nem akarok több lenni. És ugye az izom nehezebb, mint a zsír.
2017. nov. 28. 10:04
3/7 anonim válasza:
[link] ... ebben valaszt kapsz minden felmerulo kerdesedre.
4/7 BlodDrunk válasza:
Nem létezik izomformálás,ahogy nő tömege,szóval izmosabb leszel maximum a mérete változik de formája nem-
Az meg hogy most 80kg vagy valószínűleg ami lement izom az helyett jött fel zsír.szóval vissza kell tömegelned,majd le diétázni.vagy ha nagyon zsíros vagy lediétázol és utána tömegelsz.
Izommemória meg annyira müködik,hogy már létezik az agy izom kapcsolatod,elvileg,3év után már lenni kellene.
Illetve tudod azt,hogy mire hogy reagál a szervezeted.
Illetve az izomrostok száma nem csökken,szóval amit megszereztél meg marad,maximum a méretük csökken.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2017. nov. 28. 21:03
6/7 anonim válasza:
Elvileg elég. Én 6 év kihagyás után hoztam sokkal jobb formát novembertől májusig
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó hány éves vagy? Írsz privit?
2017. nov. 29. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!