Gumikötéllel testépítés?
Lehet gumikötéllel testet építeni?
Rendesen meglehet vele edzeni minden izomzatot?
Egyéb okok miatt abba kell hagynom a konditermet és jelenlegi állás szerint 8kg-az bicepsz/tricepszezek, fekve nyomás 35kg-al,oldalemelés vállból olyan 7kg-al, hátra olyan 25kg-al.
Milyen gumikötelet ajánlotok, amivel kezdenem kéne?
Nem viccnek írtam, régen mikor otthon laktam sokszor kiáltottam segítségért... :D Ketten csak vissza tettünk még 100KG-ot is. Sőt most is van olyan, hogy az élettársammal vesszük le, bár már lényegesebben ritkább, mint anno.
De ha rajtad is marad, mert velem még csak ilyen volt, jobbra-balra aztán a csupasz rudat csak visszatennéd.
Én csak amiatt nem csinálom, mert féltem a kecót, meg a hajó padlót... :D
Szia!
Sajnos azt nem ìrtad le,hogy hàny èves vagy fiù , làny , illetve mièrt hagytad abba az edzèst , műtèt , baleset vagy csak az èletviteled vàltozott stb...
Ha olyan erős ès izmos szeretnèl lenni , mint hulk a szuper hős akkor a szabad sùlyokat kell előnybe rèszesìtened megfelelő ètrend mellett! A gumikötéles edzèsről az vèlemenyem , hogy nagyon jòl àt lehet mozgatni az izmaidat , de nem izomèpìtèsre talaltàk ki , hanem arra ha baleseted volt, vagy gyenge a fizikumod akkor az erőlèteden tudj segìteni azaz feltornàzni magad egy bìzonyi szìntig, vagy ha elmèssz peldàul nyaralni akkor magaddal tudod vinni ès az izmaid nem szoknak el a terhelèstől-mozgàstòl, karban tudod magad tartani , amìg nem mèssz vissza edzeni! Ahogy ìrtad több fèle ellenàlàssal rendelkező gumikötél kaphatò egyre nèpszerűbb , de jòl meg kell gondolni hol vàsàrolsz mert mondjuk az ebeyas kakikat jobb elkerülni , lehet olcsò , de hamar elszakadhat plussz az ellenàlàssa se biztos , ami rà van ìrva!A theraband gumiköteleket javaslom , igaz nem olcsò , de legalàbb nem egy hètig bìrja , mint a made in china! 😅
Èrdemes többet vàsarolni azaz több olyan gumikötelet , aminek màs az ellenàlàssa ès fokozatosan hètről-hètre az erősebbel edzeni. Igazàbòl annyi előnye van mèg , ha gyenge az ìzületed akkor a gumikötél nem fogja bàntani, mint a szabadsùly.Àm ha nincs pènzed vagy időd lejàrni az edzőterembe akkor ha jò idő van a kondiparkok ingyenesek nincs időkorlàt 0-24-ig szabadon làtogathatò...hùzòdzkodàs....tolòdzkodàs...trx edzèsek is nagyon hasznosak tudnak lenni!
Amikor kezdő voltàm èn is a gumiköteleket hasznàltam ,hogy kicsit feltornàzzam magam az izmaim megszòkjàk a terhelèst stb!
Ennyit a gumikötéles edzèsről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!