Gumikötéllel testépítés?
Lehet gumikötéllel testet építeni?
Rendesen meglehet vele edzeni minden izomzatot?
Egyéb okok miatt abba kell hagynom a konditermet és jelenlegi állás szerint 8kg-az bicepsz/tricepszezek, fekve nyomás 35kg-al,oldalemelés vállból olyan 7kg-al, hátra olyan 25kg-al.
Milyen gumikötelet ajánlotok, amivel kezdenem kéne?
Még annyi,hogy nehogy azt hidd ,hogy ettől lett ilyen izmos a srác.Nem hiába vannak a háttérben a 25 kilós tárcsák meg a többi :D Igazából ez rehabilitációra jó sérülés esetén, de izomépítésre alkalmatlan...Nem tudom mennyi pénzed van de jófogáson érdemes nézegetni.Egy olcsóbb megoldás is van az erőkeretnél:
Egy ilyen állvány otthon tökre elég (200 kg-t bír a leírás szerint)Mellé veszel egy padot 15-20-ért és máris komolyabban neki tudsz állni edzeni.Persze még a rúd + tárcsák hozzá jönnek, de megéri.Ráadásul ha úgy alakulna,hogy megunod simán túl tudsz adni rajta.
Hozzá egy ilyen pad: (nekem is ilyen van és nagyon masszív)
Súlytárcsákból meg vegyél vágottat, az olcsó és ugyanúgy tökéletes a célra.15-20-ból veszel 50-60 kilót.Bocsi,hogy sok részletbe írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!