Fájós háttal vagy derékkal lehet edzeni?
Lapos hasat meg mell izmot szélesebb vállat akarok, viszont ha nehezet emelek fájni fog. A gerincemnél érzem biztos valami kopás ..
felejtsem el a testformálást?
tehát ne hallgass az elsőre.
Felesleges elmenned gyógytornászhoz, ortopédushoz, tökömtudja, mert nincs csoda gyógyszer, torna rá.
Pont attól fájhat a hátad, ha csak azt csinálod amit akarsz.
Szabályos hátedzés kell
A lényeg,hogy asztalosnak tanultam annak idején és onnan ered a gond,konkrétan mindent én emeltem,mert a többi gyenge volt.. na most meg van az eredménye.. kétszer volt idegbecsipődés amit kifeküdtem,végül is csak akkor fáj igazán,ha nehezet emelek..
mindenképpen személyi edzővel edzenék,mert egyedül biztos nem csinálnám, nincs meg ahhoz az akarat.
Úgy értelmezem,hogy azért fáj,mert úgy csinálom h nekem jo legyen..
nem edzem jelenleg meg azelőtt se..
azért azt nem mondanám,hogy egyből mehet a szakihoz,mert oda csak háziorvoson keresztül beutalóval tud időpontot kérni.
és egy időpont az ideggyógyászatra ahova mennie kellene kb 2 hónaptól-fél év várakozás.
ha pedig zsebből akarja fedezni magándokinál,akkor 10-20 ropi a vizsgálat és 100e az mri.
Nekem is tönkre van a derekam. Régebben elég sokszor előjött a lumbágóm, derékból emelni szinte csak minimálisan tudok, de mégis járok kondizni.
Nekem sokkal jobb lett a derekam a konditól. Sajnos döntött törzsű evezést, guggolást, felhúzást nem tudok csinálni, de van sok gép, azokkal megoldom, ahogy tudom.
Mellette lazítok és speci gerinclazító tornát is végzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!