Fekvőtámaszkor a saját testsúlyunk mekkora hányadát nyomjuk ki?
Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 20:08
1/6 buszter válasza:
Merdd le magad szobai merlegen...
Csinálj egy fekvotamaszt úgy hogy a kezeid alatt legyen a mérleg... Figyeld meg mennyit mutat a mérleg fekvotamasz közben.
Mar csak ki kell számolni :)
Sok sikert
2/6 anonim válasza:
Körülbelül a felét, ha sima fekvő.
Ha felrakod a lábad, egyéb módokon nehezíted, akkor többet is szerintem.
3/6 Klanwarrior válasza:
Én anno, 70 kilós "koromban" mértem 52 kilót mérleggel. Szóval Cortez szavaival érve nokedli terhelést nyújt.
4/6 anonim válasza:
Hát a mérleg az csalóka. Nekem 70 kilósan nehezebb 50 kilóval nyomni, mint fekvőzni. Ha fekvenyomáshoz hasonlítom, akkor olyan 35 kilónak felelhet meg.
5/6 Klanwarrior válasza:
A mozgástartomány, és a mozgás formai kivitelezése is eltér a két gyakorlat között, de ha egyszer x kilóval nyomod a földet, akkor annyi erőt kell kinyomnod. Nálam nagyjából bevált a matek. Anno 20kg-mal a hátamon tudtam kb 10 ismétlést megcsinálni kezdőként (~72kg), és fekvenyomásom is 70kgx10 volt. Technikafüggő, de a kérdés az volt, hogy mekkora súlyt nyomunk ki. Azt pedig a mérleg mutatja.
6/6 anonim válasza:
Akkor gondoljatok bele, ha 1 kézzel fekvőztök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!