Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelővel lehet eredménye...

Tömegnövelővel lehet eredményesen támogatni a saját testsúlyos edzést?

Figyelt kérdés

Üdv Mindnekinek!

Az utóbbi időben vissza felé kezdtem fejlődni aminek 3 főbb oka volt kettőt megoldottam de a kajálással bajok vannak. A melóhelyemen nem sok időnk van enni ráadásul fizikai munka ami nem pont ideális párosítás. Elég sokat vesztettem a súlyomból és az erőnlétemből. A kollégáim azt mondják hogy szedjek tömeg növelőket és\vagy kiegészítőket. Ebben kérném a segítségeteket.

Lenne e értelme beruházni valamilyen "kokszra"

úgy hogy saját testsúllyal edzek. Vagy bármi másra?

Soha nem szedtem ilyesmi nem is értek hozzájuk ezért kellene némi tanács a tapasztaltabbaktól. :P

2017. okt. 31. 03:38
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
Koxra nem kellene, de tápkieget vehetsz. Pl egy jó multivitaminnaz nem árt (multi pro). Kész tömegnövelőből is van ami jó és nem cukorkupac, pl mex size max. Vagy veszel tejsavoproteint es ahhoz keversz pl zablisztet.
2017. okt. 31. 04:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm cortez70 utánanézek. :)
2017. okt. 31. 10:33
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Szívesen.
2017. okt. 31. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!