Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 2 edzést hogyan csináljak...

Heti 2 edzést hogyan csináljak eredményesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Heti kétszer tudnék elmenni edzeni,mert küzdősportolok,és ennyi fér bele.Arra gondoltam,hogy mindkétszer teljes testedzést végeznék,fekvenyomással,felhúzással,guggolással,húzódzkodással(csak géppel megy sajna),tolódzkodással,meg fekvőtámasszal,meg hasazással.Ez így szerintetek jó? Vagy valamilyen gyakorlat kéne bele? És hányszor hányat érdemes ezekből csinálni?

Köszönöm a segítséget előre is!!

2017. okt. 27. 20:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem az a célom természetesen,hogy úgy nézzek ki mint egy testépítő,hanem azért kezdtem el nemrég a sportot,hogy fogyjak,és azért egy pici izom is jól jönne mellé :)
2017. okt. 27. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Ha tudsz súlyokkal edzeni akkor miért teszel bele saját súlyos gyakorlatokat is ? A fekvő és a fekvenyomás teljesen felesleges . Húzódzkodás is az . Tolódzkodás helyett pl homlokra engedés .
2017. okt. 27. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Válassz egy jó edzéstervet pl Icf 5x5 , tedd rendbe a kajád és oké lesz .
2017. okt. 27. 20:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát mert testharcos stílust űzök,és azt olvastam azokhoz jó az is,hogy erősebb legyek :D de akkor ez nem igaz?
2017. okt. 28. 09:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ amúgy!:)
2017. okt. 28. 09:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Igaz hogy jó de jobb a súlyzós .
2017. okt. 28. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Vak vezet világtalant..

Nem felesleges egyik gyakorlat sem..

Az a lényeg, hogy tedd rendbe az étrended, a pihenésed is legyen jó és edz nagy súlyokkal, szabályosan, főleg alapgyakorlatokat alkalmazva.

Pl.: Guggolás,Felhúzás,Fekvenyomás,Mellről nyomás, Evezés, Húzódzkodás, Tolódzkodás, Fekvőtámasz, Kézen állásból nyomás..

2017. okt. 28. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja és ha van az edzésedbe progresszió, akkor fejlődni fogsz..
2017. okt. 28. 21:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Hagyd már ezt a vak vezet világtalant . Minek a fekvő ha súlyokkal is helyettesítheti ? Inkább te vagy a vak mint a denevér . Fekvő és fekvenyomás te jó ég . Ember mielőtt írsz valamit , tájékozódj is egy kicsit .
2017. okt. 28. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy csináljon fekvőt?? Én csak leírtam az alapgyakorlatokat, hogy ezek közül válogasson, nem írtam hogy csináljon fekvőt. De ha azt sem tudod, hogy mik az alapgyakorlatok, akkor mi a ráknak válaszolsz kezdőként egy másik embernek?
2017. okt. 28. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!