Erős akarok lenni, de hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok,14 éves vagyok,akarnák menni kondizni,de az orvosom szerintem hülyeség,mivel megállok azm iatt a növéssel.Egyáltalán nem vagyok megelégedve az izmommal,vannak lányok is erőssebbek tőlem az osztályból. Akarnék erősödni,de lassan,van iődm.2017. okt. 26. 23:00
1/7 A kérdező kommentje:
ui 164 cm és 54 kg vok
2017. okt. 26. 23:01
2/7 A kérdező kommentje:
ja és fiú vok.
2017. okt. 26. 23:02
3/7 anonim válasza:
Ha izmosodnál valamennyit, de azért nem akarsz túl nagy tömeget magadra, akkor válassz olyan súlyokat, hogy 6-8 ismétlést meg tudj csinálni szép lassan, szabályosan. Hogy növekedésben az izmaid ne akadályozzanak minden nap nyújts 5-10 percet.
4/7 anonim válasza:
Vagy saját súlyos edzés, attól nem állsz meg a növésben.
5/7 anonim válasza:
A saját súlyos edzéssel értek egyet .
6/7 Klanwarrior válasza:
Nem állsz meg a növésben a konditól. A világbajnok testépítők és erőemelők egy része is 14 éves kora körül kezdte, mégis akadnak 190 centi magasak is... Én sem álltam meg. Sem tapasztalati, sem elméleti tény nem támasztja alá azt, hogy a konditól megállnál a növésben.
Heti 3 teljes testes edzés, néhány hónap múlva pedig ICF5X5 lenne a legjobb. A kaja is nagyon fontos, legyen meg naponta 1,5g fehérje, 3-5g szénhidrát, és 0,5-1g zsír úgy nagyjából.
7/7 anonim válasza:
14 évesen még jó, ha elkezd egyáltalán edzeni. Először szokja meg, legyen kitartó, olvasson a témában és jöhet a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!