Túl sok fehérjét eszek?
Figyelt kérdés
Pár hete még 2800-3000 kcal körül tömegeltem 75 kg-ra és ügyektem,hogy az 1.8g/testsúly fehérje meglegyen minden nap.Szóval 135g megvolt általában.És egész nap szenvedtem,mert állandóan szarni kellett.Már elnézést a kifejezésért.De örülhettem,ha 1 nap csak 2x kellett,gyakori volt a napi 4 is.Most próbálok kevesebb kalóriával tömegelni,2600kcal körül és csak napi 115g fehérje körül eszek.A székelési lroblémám jelentősen csökkent.Heti 1-2 alkalmon kívül már elég elmennem napi 1x.Lehet a túl sol fehérje miatt volt?2017. okt. 23. 14:13
1/3 anonim válasza:
Inkább a kajatobblet okozhatta,nem kimondottan a fehérje.
2/3 anonim válasza:
Nyilván nem a napi 20 gramm különbség okozta a változást. Az összmennyiség volt talán sok, vagy az összetétel nem megfelelő. A napi két vécé szerintem normális tömegeléskor.
3/3 A kérdező kommentje:
De ennyivel is fejlődök,szóval így is kalóriatöbbletben vagyok,nem?Szerintem egyáltalán nem normális a napi 2 wc semmilyen körülmények közt.Napi 1,de inkább 2 naponta 1x kéne
2017. okt. 23. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!