Ez jónak számít naturálon? Kép
Figyelt kérdés
Hali.3 év edzés után ilyen karom van natúron.Fejlődhet még sokat,vagy már ne számítsak nagy változásokra?Tömegelek,szóval azért zsíros,és nincs hozzá nyomva az oldalamhoz a karom :D,durranva 43.
186 cm,85 kg köszi
2017. okt. 18. 17:02
1/13 anonim válasza:
Sztem jó az! Ilyen magassággal es súllyal lehet naturban szálkásan is 43-44. Asszem Cortez szokta írni,h az övéi szálkásan 44cm, es h 175 cm körüli a magassága.
3/13 anonim válasza:
Nem rossz. Biztosan lassabban fogsz fejlodni mint eddig. Bar ez alapjan nehez megmondani. Nem tudjuk honnan indultal.
4/13 anonim válasza:
Szép :D
Túl sok fejlődésre ne számíts már viszont. Persze, nagyobb leszel még egy kicsit meg ha leszálkásítasz akkor messze jobban nézel ki, de a fejlődés oroszlánrésze már végbe ment.
5/13 anonim válasza:
Elég jó.Viszont lábazni gondolom nem lábazol,mert akkor nagyobb kenne a testsúlyod ehhez a magassághoz ekkora tömeggel.
6/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Lábazok,csak azt 1 évvel késöbb kezdtem mint a többi izomcsoportot.Már egy ideje gondolkozom,hogy mekkorát dobhatna egy-két sima tesztó kúra,szerintetek?
2017. okt. 19. 03:51
7/13 Cortez70 válasza:
Ha jó a cucc, akkor nagyot dobna. De fölösleges kockáztatni az egészséged.
8/13 anonim válasza:
Ha durranva kicsit zsírosan 43cm a karod, akkor szálkásan hidegen 40-41. Szóval még van hova fejlődni.
9/13 anonim válasza:
Hát szálkásítás során 1-2 centi lemegy a karodból, attól függően, hogy mennyi a testzsírod és hogy mennyi lesz a szálkásítás után. De sokat már nem fejlődhet max 1-1,5 centit natúron.
Honnan indultál?
10/13 A kérdező kommentje:
3 éve kb 70 kg voltam ugyanez a magassággal kb 35-6 karral
2017. okt. 19. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!