Az előbb lemértem mérlegen, és 1,4 kg volt a székletem (egy alkalmi). Ez hogy lehet ilyen sok, akkor nálam nem szívódik fel elég tápanyag a szervezetbe? Ezt hívják gyors anyagcserésnek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 13:48
1/5 anonim válasza:
Nem, ezt felszívódási zavarnak neveznék, de szerintem neked ez sincs, mert ilyenkor a széklet színe és állaga is megváltozik.
Tessék:
3/5 anonim válasza:
Kérlek mondd, hogy nem a testömeged változását mérted, hanem belekuláztál egy tálba, és odadobtad a mérlegre! :D
4/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül következtetnék ebből semmire. Az anyagcseréhez főleg nincs sok köze. Ennyi salakanyag jött össze egyszerre és kész. Mondom ezt így vakon, mert ha tudod, hogy a bevitt ételhez képest irreálisan sok a salakanyag, akkor valóban rosszra kell gondolni. De csak mert sokat eszel és nagyokat termelsz, ez még nem ok az aggodalomra.
5/5 anonim válasza:
eddig azt hittem hogy csak a szexualitás kategóriában vannak ilyen beteg állatok,de ezek szerint nem.
amúgy pár hete dumálgattam egy ribizli ismerősömmel,aztán mesélte hogy azzal keres 1 alkalom alatt 10 ropit,hogy felmegy reggel a palihoz,kulázik egyet a retyóba,a pali kifizeti aztán elköszön és eljön.
szóval akár pénzt is tudnál keresni ezzel a rendkívüli képességgel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!