Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha edzés után nem eszek, nagy...

Ha edzés után nem eszek, nagy baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a helyzet, hogy Elkezdtem egy bojtolos "diétát" testzsir csökkentés miatt, sok helyen hallottam, hogy jo az ha kivalasztunk magunknak 8 órát (pl nekem 13:00-20:00-ig), es akkor visszük be 8 ora alatt a táplálékot, ezt sok testepito/szemelyi edzőtől hallottam, VISZONT én ugy jarok edzeni, hogy reggel fel8 vagy 8-tol altalaban ameddig nen végzek kb 1,5-2 ora attol fugg mennyien vannak, ill. hogy kardiozok-e vagy sem. A kerdes az, hogy olyan 10-11 korul szoktam haza erni, es ott meg van 1,5-2 ora ugye mire del lesz, hogy nem tudom, hogy mennyire baj, ha nem eszek rogton edzés utan?

Sok helyen olvastam, hogy muszaj enni, amit tudok, de volt ahol azt olvastam, hogy nem feltétlen muszaj rogton.

Inkabb valtoztassam meg es egyek mondjuk 10:00-18:00-ig, amikor be tudom vinni edzés utan a kaloriakat, vagy menjek kesobb edzeni, vagy nem olyan nagyon nagy baj, ha nem rogton viszem be a tápanyagot?

Elore is koszonom, es ertelmes válaszokat szeretnek legyszives.

#edzés #táplálkozás #tápanyag #fontos #nem tudom még miket írjak ide hogy figyeljetek és megtaláljátok a kérdésem
2017. júl. 9. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből enni edzés után,vannak a szervezetnek tartalékai,nem múlik azon a 2 órán semmi,ne aggódj!
2017. júl. 9. 21:23
 2/4 Cortez70 ***** válasza:
92%
Nem gond, ha nem megy egyből kaja edzés után. A napi összbevitel számít.
2017. júl. 9. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyel sok hus szalona rantot brokoli es napolyi keksz ez hoza a maszat en minta testepites alapiutoanya kovetouje elkel mongyam bevalik A hus noveszt a szalona az eresedesert felelos a napolyi keksz az aranyokert a rantot brokoli meg az egeszsegert
2017. júl. 9. 22:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm 😊
2017. júl. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!