Szerintetek az baj, ha minden vasárnap azt eszek amit szeretnék?
Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 16:11
1/6 anonim válasza:
Miért lenne baj? Profi Versenyre készülsz?
3/6 anonim válasza:
Én mindennap azt eszem, amit szeretnék... Ez önmagában semmit nem jelent.
4/6 anonim válasza:
"Én mindennap azt eszem, amit szeretnék..."
Hehe, en is pont ezt jottem ideirni, mondjuk ugy is nezek ki. 😅
5/6 anonim válasza:
Én se nézek még ki olyan jól, mint lehetne (bár jobban, mint tizensok kilóval hájasabban), de az étrendem remek. S roppant élvezetes. A kettő nem zárja ki egymást. A jó, amennyire lehet, egészséges ételek rém finomak tudnak lenni. Én bármikor inkább azokat enném, mint sok borzalmat, amin mások élnek.
6/6 anonim válasza:
Én azt eszem minden nap, amit szeretnék. Valahogy nem okoz gondot zöldségeket, húst, gyümölcsöt és teljes kiőrlésű ételeket enni. :D
Nem érzem azt, hogy lemaradnék valamiről.
Szerintem nem gáz, kivéve ha azon az egy napon elkezdesz zabálni, mert úgy érzed, hogy be kell tankolnnod szemétből a következő 6 napra, mert akkor a fejedben vannak gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!