Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem kevés ez a tápanyag egy...

Nem kevés ez a tápanyag egy 100kg feletti embernek?

Figyelt kérdés

Kiscsirke vagyok testépítésben. Ma volt a 18. Edzésem. Jelenleg 103 kg vagyok /112-ről/.

Beszéltem az edzőmmel,aki az alábbi tápanyagokat mondta

Zsír:30g

Ch:180g

Fehérje:120g

Elég lehet ez?

2017. szept. 22. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
mekkora a testzsír százalékod? mi a cél?
2017. szept. 22. 22:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Ő 70kg izommal számolt. Nincs kimondott cél, csak már nem szeretnék szétfolyni. 158cm/112kg/32Nő volt a kiindulás
2017. szept. 22. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor elég lesz. Fehérje elég, ch is elég, a zsírt nem tudom hogy számolta. Itt sokan beleszámolják a csirkében,tojásban meg olajban amiben kisütöd lévő zsírt is. Én csak az esszenciális zsírokat szoktam számolni, mert ami a csirkében,tojásban van azt úgy sem tudod kikerülni. Ha az a 30g zsír az esszenciális zsírokra vonatkozik, amit pluszba beviszel, akkor elég lehet.

Jó lesz ez! Szépen fogsz fogyni, sok sikert!

2017. szept. 22. 22:22
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
Elég. Sovány testsulyra számolunk, a zsír nem kér enni.
2017. szept. 22. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Durva, én 62 kilósan sem bírtam ilyen keveset enni, de léteznek kövér emberek, akiknek megy ez.

Azért ennyit csak moccanás nélkül ennék, mert edzéssel valószínűleg koplalás. Persze egyéni is ez.

Ilyen sok hájnak azért elég sok energia kell pluszban. Fehérje nem kell neki, de energia igen. Már 10-20 kiló is sokat jelent, nemhogy ennyi.

S persze van, aki nem bírja a nagy deficitet. Ha neki megfelel, fogyhat lassan. Nekem 70-80 kilósan 2000 kcal épp elég kihívás volt, s még a fogyási tempómmal se lett volna gond, ha rendesen mozgok.

Milyen tempóban fogysz, hogy bírod? Ezek alapján kellene eldöntened, mi a jó számodra. A makrók pedig megint más lapra tartoznak, van, akinek jobb zsírosabban enni, ha nem akar kegyetlenül éhezni.

2017. szept. 22. 22:58
 6/8 Cortez70 ***** válasza:
180g ch az nem kevés kövereknek sem szalkasitaskor. Én lemegyek 100g alá is pedig izmos férfi vagyok, nem zsirosabb nő.
2017. szept. 22. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:

De, szerintem van, akinek kevés, pl. nekem 80 kilósan, mozgás nélkül éhezés lett volna, sokkal többet ettem (pedig annyira keveset, amennyit csak bírtam), vállalva a nem túl gyors, de biztos, élvezetes fogyást. Megfelelő edzéssel 60 kilósan is vígan fogynék 2000 kcallal, izomtömegtől függetlenül. Az szimpatikusabb, mint már kövéren extrém keveset enni, amit nem is tudok hova csökkenteni (ami persze nem kötelező).

Sokfélék vagyunk, ez van.

2017. szept. 23. 01:18
 8/8 BlodDrunk ***** válasza:
Lehet enni zöldséget is ami nullkalóriás nagyrészt,szóval nem kell éhezni.
2017. szept. 23. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!