Egy nő hogy hozza magát formába?
Hú, ezt jó hogy kiírtad, ez engem is érdekelne. Rajtam már csak tíz van, 5-öt sikerült leadni.
Szerintem minden nap kardió az túl sok. De te tudod. Ha két kili mész csak akkor nem megterhelő edzés mellett.
Én ez miatt az elgondolásom miatt a nyár mértani közepén csonthártya gyulladást kaptam, mert kitaláltam, hogy mindennap megyek edzés mellett. Fokozatosság!
Nem tudom mi a te szemeidben a jó alak. A kardiótól hagyma segged lesz, ha elhagyod és ehelyett guggolsz akkor meg jó formás, kemény, kerek.
Én is egyszerre szoktam amúgy erősíteni mindent.
Ami nekem bevált annó étrend, az 1300-1600 kalória, kb 85-120 g ch. max 30 cukor(gyümölcs).
Mindenképpen javaslom hozzá a fehérjeturmixokat, nekem segített izmokat fenntartani.
Ismétlésekről nagyon nem tudok nyilatkozni. Ha kezdek 25 mindenből aztán kéthetente a duplájára emelem az ismétlés számot mindenből. Lehet hülyeség de nekem ez vált be.
19
A B, pihi, A, B, hétvége pihi. Pl:
A nap: mell-hat-vall, B nap: láb-kar-has. De el lehet osztani máshogy is.
Ha heti kétszer edzel egy izomra akkor egy edzésen egy izomra kb 5-6 sorozat menjen 1 vagy kettő gyakorlatból összehozva. Nagy suly kell. Baromság a kis súlyos bohóckodás amibe már több megy mint 15 ismétlés sorozatonkent. Naturalban nem fejlodsz kis súlyos edzessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!