Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy nő hogy hozza magát formába?

Egy nő hogy hozza magát formába?

Figyelt kérdés
Egy ideje már kondiba járok 2 naponta és eddig egyszerre erősítettem minden izomcsoportomat. Emellett minden másnap futok. Van 15 kg feleslegem is, ezt is szeretném leadni, miközben szeretnék erősödni is. Nem szeretnék nagy kigyúrt karokat, viszont szeretnék rendszeresen edzeni, fogyni és a jó formámat elérni. Elég sok időt vett igénybe, hogy mindent egyszerre csináltam, úgy gondoltam, hogy mostantól napokra lebontva szeretném izmosítani a különböző izomcsoportokat. Hogy csináljam? És emellett talán minden nap kardiózhatnék!?

2017. okt. 11. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Túlzásba fogod vinni, és ellenkező hatást érsz el. Maradj csak a heti 3 erőedzésnél, és a három futásnál. Heti egy nap legyen teljes pihenő.
2017. okt. 11. 17:29
 2/12 Cortez70 ***** válasza:
100%
Naturalban sosem lesz egy nő túl izmos, szóval ezen nem kell aggódni. Naturalban jobb a heti 3 napos teljes testes edzés vagy a kétfelé bontott 3 vagy 4 napos. Teljes osztott tervvel nem fejlodsz úgy. A kaja sem mindegy, ha zsírt akarsz leadni. Szalkasito diéta kell.
2017. okt. 11. 17:31
 3/12 A kérdező kommentje:
úgymond egy gyengébb fitneszmodell kategória a cél
2017. okt. 11. 17:34
 4/12 anonim válasza:
0%

Hú, ezt jó hogy kiírtad, ez engem is érdekelne. Rajtam már csak tíz van, 5-öt sikerült leadni.

Szerintem minden nap kardió az túl sok. De te tudod. Ha két kili mész csak akkor nem megterhelő edzés mellett.

Én ez miatt az elgondolásom miatt a nyár mértani közepén csonthártya gyulladást kaptam, mert kitaláltam, hogy mindennap megyek edzés mellett. Fokozatosság!

Nem tudom mi a te szemeidben a jó alak. A kardiótól hagyma segged lesz, ha elhagyod és ehelyett guggolsz akkor meg jó formás, kemény, kerek.

Én is egyszerre szoktam amúgy erősíteni mindent.

Ami nekem bevált annó étrend, az 1300-1600 kalória, kb 85-120 g ch. max 30 cukor(gyümölcs).

Mindenképpen javaslom hozzá a fehérjeturmixokat, nekem segített izmokat fenntartani.

Ismétlésekről nagyon nem tudok nyilatkozni. Ha kezdek 25 mindenből aztán kéthetente a duplájára emelem az ismétlés számot mindenből. Lehet hülyeség de nekem ez vált be.

19

2017. okt. 11. 17:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Kétfelé bontott 3 vagy 4 napos? Azt hogyan?
2017. okt. 11. 17:35
 6/12 Cortez70 ***** válasza:

A B, pihi, A, B, hétvége pihi. Pl:

A nap: mell-hat-vall, B nap: láb-kar-has. De el lehet osztani máshogy is.

Ha heti kétszer edzel egy izomra akkor egy edzésen egy izomra kb 5-6 sorozat menjen 1 vagy kettő gyakorlatból összehozva. Nagy suly kell. Baromság a kis súlyos bohóckodás amibe már több megy mint 15 ismétlés sorozatonkent. Naturalban nem fejlodsz kis súlyos edzessel.

2017. okt. 11. 17:41
 7/12 anonim válasza:
Mi számít kis súlynak? És mennyitől nem bohóckodás? :O
2017. okt. 11. 17:53
 8/12 Cortez70 ***** válasza:
Írtam. Amibe megy már 15 az nokedli, Inkább állóképességi edzés lesz.
2017. okt. 11. 17:58
 9/12 A kérdező kommentje:
És az nem probléma ha A:felső test, B alsó test?
2017. okt. 15. 05:40
 10/12 Cortez70 ***** válasza:
Úgy is jó.
2017. okt. 15. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!