Hogyan hozza magát formába egy kamionsofőr?
Én is hízékony típus vagyok sajnos, és nekem a Harcosok étrendje vált be. Most nincs időm bővebben kifejteni, de a lényege kb. hogy egész nap csak zöldség némi csalással (ebédre 1-2 főtt tojás meg magvak stb.) és este meg bezabálsz mint állat. Van egy ilyen című könyv, vedd meg / töltsd le és olvasd el.
Testmozgásnak pedig ha állandóan úton lennék és nem lenne konditerem elérhető távolságban, akkor:
- Fegyencedzés (szintén egy könyv, vedd meg / töltsd le és olvasd el, ez egy saját testsúlyos progresszív edzésprogram, nem kell hozzá semmilyen eszköz, talán csak egy húzódzkodásra alkalmas rúd, de azt találsz bárhol)
- Mellette kocogás/ugrálókötél (most komolyan, este leparkolsz, ugrálsz a kamion mögött 40-50 percet, leég rólad a zsír 1-2 hónap alatt)
- Súlyzó helyett pedig ha a fegyenc nem jönne be, vagy mellé: thera band gumiszalagot vegyél hervisben/decathlonban, a legerősebbet (asszem fekete vagy arany), meg egy 1000 forintos fitness kesztyűt és azzal erősítgess az ugrálókötél után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!