Tuti tippmix ez szerintetek? Tudom hogy nincs olyan de ez közel áll hozzá?
Figyelt kérdés
Összeszedtem pár meccset amik szerintem "tutik". Valaki megerősítene ebben? :D Megraknám egy 500-assal mert azzal pont annyi pénz jönne (1800 ft) amennyire nekem most szükségem lenne :D
157 H
160 H
168 V
164 H
185 H
217 V
219 H
odds összesen : 3,729
Szerintetek merjem?
2014. jan. 16. 17:16
1/3 anonim válasza:
Ennél messzebb nem is választhattál volna a tutitól. Ez a sok tuti arra jó, hogy bukj, mert 7meccsből 1x tuti borul a papírforma.
Mai nagyon esélyes netes fogadás:
Dallas - Boston V
Edmonton - Minesota V
Mivel a hosszabítás is játszik ezért a döntetlen se szólhat közbe. A csapatok közt meg nagy különbség van.
2/3 A kérdező kommentje:
Neten nem fogadok .
Egyébként meg ezek közül amiket felsoroltam mindegyiknek elég gáz lenne ha kikapna meg eléggé valószínűtlen is. LEgalábbis én így gondolom.
2014. jan. 16. 19:42
3/3 anonim válasza:
Az őket pont nem érdekli, hogy szerinted mi a gáz. A döntetlen is bőven elég ahhoz, hogy veszíts. Az meg majdnem minden meccsben benne van. Főleg, h azt nézzük, hogy a meccsek 25-35% része döntetlen, bajnokságtól függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!