Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tuti tippmix ez szerintetek?...

Tuti tippmix ez szerintetek? Tudom hogy nincs olyan de ez közel áll hozzá?

Figyelt kérdés

Összeszedtem pár meccset amik szerintem "tutik". Valaki megerősítene ebben? :D Megraknám egy 500-assal mert azzal pont annyi pénz jönne (1800 ft) amennyire nekem most szükségem lenne :D

157 H

160 H

168 V

164 H

185 H

217 V

219 H

odds összesen : 3,729

Szerintetek merjem?

2014. jan. 16. 17:16
 1/3 anonim válasza:

Ennél messzebb nem is választhattál volna a tutitól. Ez a sok tuti arra jó, hogy bukj, mert 7meccsből 1x tuti borul a papírforma.

Mai nagyon esélyes netes fogadás:

Dallas - Boston V

Edmonton - Minesota V

Mivel a hosszabítás is játszik ezért a döntetlen se szólhat közbe. A csapatok közt meg nagy különbség van.

2014. jan. 16. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Neten nem fogadok .

Egyébként meg ezek közül amiket felsoroltam mindegyiknek elég gáz lenne ha kikapna meg eléggé valószínűtlen is. LEgalábbis én így gondolom.

2014. jan. 16. 19:42
 3/3 anonim válasza:
Az őket pont nem érdekli, hogy szerinted mi a gáz. A döntetlen is bőven elég ahhoz, hogy veszíts. Az meg majdnem minden meccsben benne van. Főleg, h azt nézzük, hogy a meccsek 25-35% része döntetlen, bajnokságtól függően.
2014. jan. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!