Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek ízlik a BIOTechUSA-s...

Nektek ízlik a BIOTechUSA-s epres fehérjeturmix?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Alapvetően nem vagyok oda az eper izesísétésű dolgokért, mert eléggé műnek találom őket. Kinek hogy jött be az íze? :D

19N

Iso Whey Zero, Nitro Pure Whey

2017. okt. 11. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én pont most vettem 2 napja az epres Iso Whey Zerot! Nekem az első fehérjém a citromos sajttorta ízű volt, ahhoz képest az epresben kellemesen csalódtam. Engem leginkább egy olcsóbb eper ízű joghurtra emlékeztet, kicsit furcsa, de egész jó (a citromos sajttortához képest). :D
2017. okt. 11. 17:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Néztem azt a citromosat is. :D Nem is értem, hogy alkothattak ilyen ízt. Az tényleg finom? :)

Most tervezek venni pár mintát aztán meglátjuk.

2017. okt. 11. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Az eper ízűek általában elég moslékok, mert az eper aromának nem épp eper íze van. Tényleg mű. Bár ezt a konkrét fehérjét nem kóstoltam, de gyanítom, hogy ez sem különb.

A citromos sajttortás nagy királyság. Scitecesben volt, az egyik legfinomabb, amit eddig ittam. Myproteinből is rendeltem, de az annyira nem volt finom. Rossz azért az sem volt.

2017. okt. 11. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Epres bioteches nagyon édes, szerintem lehet finom is meg már unhatod is pont ezért.

Citromo sajtortásat a scitectől ittam, az is finom volt, ha érdekel. /az első válasz miatt írtam/

2017. okt. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!