Mégis mit ehetnék diétában reggelire?
Azért a testépítés kategóriában teszem fel a kérdésem, mert a hülyeség a fogyi rovatban nem érdekel. Szóval remélem nem pakolják át :)
Tojás után rosszul vagyok, a zabpelyhet elkészítem gyönyörűen fehérjével vagy anélkül, de otthagyom, inkább nem is reggelizem ha azt kell megennem :)
Készítettem már muffint tk. liszttel, zabliszttel és fehérjével, de abból 2 mini darab egy adag, annyi nem laktat.
A zabkásával az a bajom, hogy egyszerűen nem finom és az állaga sem jó. Se folyósan, se szilárdan, se a kettő között. Próbáltam már megsütni, úgy sem jó. Gyakran próbálkozok vele újra és újra, először le is küzdöm, de másnap már nem megy...
Pontosan az a baj, hogy nem nagyon tudok mit kitalálni, ezért érdeklődöm :) Egész nap húst eszem, nem igazán kérek reggelire is azt.
Egyél azt, amit szeretsz, amivel jóllaksz s ami a diétádba fér. A hüvelyes is jó, persze. A napi összbevitel számít. Az se baj, ha valaki nem reggelizik, ha neki az esik jól, csak az összbevitele legyen megfelelő.
Rengeteg étel van, valamit csak megeszel, nem ismerem a diétádat.
8-as valaszolo nem nagyon szabad kihagyni a reggelit, hiaba nem szeret semmit se, valami kajat talalni kell ami elmegy ugy ahogy
Nem mindegy hogy egy dietaban az anyagcseredet reggel 7 kor vagy 10kor inditod be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!