Nektek se szok vállban lenni izomláz vagy csak en vagyok igy?
Figyelt kérdés
Nekem csak fekvenyomas utan elulső deltaban2017. okt. 6. 14:24
2/6 anonim válasza:
Először nekem se volt izomlázam a vállamban, mert alapból rosszul csináltam a gyakorlatokat vállra. Amikor megtanultam helyesen végrehajtani, akkor lett tőle izomláz de ez nem indikátora a fejlődésnek..gondolj bele. ha nem szoktál lépcsőzni és most felsétálnál az 5. emeletre, izomlázad lenne tőle, de nem lennél izmosabb. Csak még nem szoktad meg azt a fajta terhelést. Szóval nem az a lényeg, hogy izomlázad legyen, de aha egy gyakorlattól teljesen máshol van izomlázad az jelentheti azt, hogy valamit rosszul csinálsz.
3/6 anonim válasza:
2. És azt mégis honnan tudná valaki, hogy attól a gyakorlattól van máshol izomláza miközben rengeteg ember a-b felisztásban edz vagy egész testes edzést csinál?
4/6 anonim válasza:
Váll, bicepsz, tricepszben nekem is ritkan. Inkabb csak azt erzem, hogy nagyon be van kemenyedve, csomosodva es faj de az nem izomlaz.
5/6 anonim válasza:
Vallban sosem szokott elso es oldalso deltaban. Szerintem jol csinalom a gyakorlatokat megis, ha 2x50 kiloval szeriazok vallbol, akkor csak nem olyan rossz.
6/6 anonim válasza:
Nekem főleg a hátsó deltában szokott lenni facepull után. Elülsőnél meg oldalsónál csak azt érzem hogy fáradt, de izomláz már nincs egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!