Izomláz=fejlődés?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy honapja a testepitest es hiába dolgozom szarrá a bicepszem, érdekes módon soha a budos eletben nincs ott masnapra izomláz, mindenhol máshol igen. Problema lehet ez a fejlődésben?2017. aug. 27. 15:43
1/8 anonim válasza:
izomláz = eddig lusta disznó voltál, de elkezdtél mozogni
Ha folyamatosan edzel, nincs izomláz.
2/8 anonim válasza:
Az izomláznak nincs köze az izomnövekedéshez szóval nem. Gyakorlatilag az agyad így tudatja veled hogy lehetőleg ne csináld ezt megint, idővel pedig ráhagyja.
3/8 Cortez70 válasza:
Nem kell izomlaz a fejlődéshez.
4/8 anonim válasza:
Tegnap melleztem, kinyomtam 4x 160kg-ot. Egy ideje edzek. Izomlázam van, akkor most mi van? Én is lusta disznaj volnék?
5/8 anonim válasza:
1. 2,5 éve minden edzés után van enyhe izomlázam :)
6/8 anonim válasza:
Az izomláz nem csak az edzetlen embereknél van, nálam is szinte folytonos mert elég nagy összvolumennel dolgozom és alapból savas típus vagyok, plusz az életvitelem se túl kedvező a renegerációnak (nem alkohol és nem drog). Viszont az izomépüléshez egyáltalán nem kell izomláz.
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves Kolompár Achilles, örizzük meg ismeretlenségünk tiszta lapját, és ne illessen semmilyen jelzővel. :) de igazándiból a nevéből ítélve nemigen számítottam másra
2017. aug. 27. 16:54
8/8 anonim válasza:
Kolompár, huzzál már vissza a felnött párkapcsolatok kategóriába okoskodni, az a te szinted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!