Teljes test edzés kultusz alakult ki?
Most itt mindenki aztmondja, hogy teljes test edzés kell heti 3x.
Már egy hónapja én is így csinálom, mert megakadtam a fejlődésben, bár fekvenyomásban még így se fejlődök, másban egész jól.
Most akikkel eddig edzettem, hülyének tartanak, és szeretettel várnak vissza a heti 5 napos, teljes osztott edzéshez.
Én nem tudom, mert teljes test előtt már semmi erő meg izom nem jött, most egy hónap alatt fejlődtem főleg felhúzásban és evezésben, kicsit guggolásban.
Ők viszont fejlődnek mint a kva élet, és minden héten új rekordot nyomnak fekve.
16-17 évesek vagyunk. Ők kettő, én 1 éve edzek.
Úgy kokszol 17 évesen, hogy beveszi vagy beszúrja a szteroidot, mint egy 27 és egy 37 éves.
De ez nem olyan nagy szám, átlagos fejlődéssel 2 év alatt ennyit el lehet érni. Akkor meg te túloztál.
Emberfüggő, hogy kinek mi működik. Az emberek nagy részének, egy bizonyos szintig szerintem jobb a teljes test edzés.
Egyrészt, ha heti háromszor guggolsz, akkor már alapból jobb guggoló leszel, mint az, aki csak heti egyszer (idegrendszeri okok miatt), nagyobb súllyal fogsz tudni edzeni emiatt, ami kényszeríti az izomsejteket egy idő után, hogy növekedjen a méretük is.
Másrészt, 1 hét pihenő sok embernél már nem fejlődést, hanem inkább inaktivitást okoz az izmokban, tehát inkább stagnálni fog az illető.
De mondom: ember függő, na meg egy bizonyos szint után már mindenképp osztani kell az edzést, mert egyre nagyobb volumen szükséges. De ez nem a 36-os karnál és 65 kilós fekvenyomásnál szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!