Teljes test edzés kultusz alakult ki?
Most itt mindenki aztmondja, hogy teljes test edzés kell heti 3x.
Már egy hónapja én is így csinálom, mert megakadtam a fejlődésben, bár fekvenyomásban még így se fejlődök, másban egész jól.
Most akikkel eddig edzettem, hülyének tartanak, és szeretettel várnak vissza a heti 5 napos, teljes osztott edzéshez.
Én nem tudom, mert teljes test előtt már semmi erő meg izom nem jött, most egy hónap alatt fejlődtem főleg felhúzásban és evezésben, kicsit guggolásban.
Ők viszont fejlődnek mint a kva élet, és minden héten új rekordot nyomnak fekve.
16-17 évesek vagyunk. Ők kettő, én 1 éve edzek.
Már végig csinálom ezt, mert 3 hónap van az ICFre írva, és növelem a kaját és az alvást. Mert valószinű ez a kettő az oka, hogy nem nő a cicim.
Utánna ha nagyon nem, akkor próbálok mást.
Teljesen mind egy milyen edzést alkalmazol,naturálban annyi a lényeg,hogy heti 2x edz le egy izmot,ugyanis a fehérjeszintézis 48 óra után durván csökken.
Másokhoz meg ne hasonlítsd magad,mindenki másképp fejlődik,illetve rengetegen cuccolnak,még akikről nem is gondolnád.
"Ők viszont fejlődnek mint a kva élet, és minden héten új rekordot nyomnak fekve. "
Két év után fejlődnek mit a kva élet és hetente döntenek rekordokat? Erre egy natural nem képes, ilyenkore már nagyon belassul a fejlődés. Szóval kokszolnak valószínűleg.
Hogy kokszolna 17 évesen?
Egyébként 70 kg és kb 175cm
Fekvenyomás 110kgx1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!