Mit gondoltok erről az edzéstervről? Shop. Builderes cikk.
2017. szept. 28. 09:05
1/8 anonim válasza:
Ez már sokkal jobban néz ki, mint a többi, amit az oldalon lehet találni. Bár én a ferdepadot kivenném belőle, és vagy 3-4 alkalommal végezném, vagy növelnék a volumenen.
2/8 Cortez70 válasza:
Döntött pad nem kell, huzodzkodas helyett evezés,nyakbol nyomás helyett mellről nyomás állva.
4/8 BlodDrunk válasza:
Szerintem jó.
Én felhúzást is tennék bele,mert alapgyakorlatokra épít az egész,illetve amit Cortez írt még,azokat cserélném.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor igazából félig-meddig még mindig szar, nem? :D Csak ha kicseréljük a gyakorlatok nagyrészét, akkor lesz jó.
2017. szept. 28. 12:39
6/8 Cortez70 válasza:
Nem annyira szar, de lehet jobbat is összerakni. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Nincs benne felhúzás. Én nem nyomnék fekve és mellről egy napon. Húzódzkodás helyett lenne evezés, húzódzkodást meg csinálnám bemelegítéskor. Tricepszre,vádli, alkarra is csinálnék valamit.. Sok mindent változtatnék rajta, szóval nekem ez nem tetszik.. De hát kinek mi a véleménye.
8/8 anonim válasza:
#7 szokásos builderes falra hányt borsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!