Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvenyomás egy héten kétszer?

Fekvenyomás egy héten kétszer?

Figyelt kérdés

Mind két nap 8x8. Az 16 sorozat. Ez sok és amiatt van lemaradva a mellem?

Natural vagyok.

2017. szept. 20. 10:11
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
Elég 12 sorozat is heti összes terhelesnek.
2017. szept. 20. 10:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Emellé csinálhatok olyat ami járulékosan használja a mellet is?

Előre emelés heti 6 sorozattal, fekvőtámasz heti 8 és tolodzkodas heti 8?

2017. szept. 20. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Neked fogalmad nincs mit csinálsz. Teljes káoszban vagy. Álj rá egy teljes test programra és jó a heti 2x hagyományod fekvenyomás. Ne találj ki magadtól semmit mert abból csak káosz lesz.
2017. szept. 20. 13:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért is?
2017. szept. 20. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, én heti 4x nyomok fekve, ez heti 31 sorozatot jelent. De addig tényleg ne csinálj semmit, amíg nem értesz hozzá, nincs tapasztalatod, mert tényleg könnyen elronthatsz valamit.
2017. szept. 20. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó a heti 2 fekvenyomás, de akkor alkalmanként csak 6 sorozatot csinálj és mellette nem kell más.
2017. szept. 20. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Pontozzatok e nyugodtan. Nem érdekel , hogy a gyakoris Pistike azt hiszi, hogy okos.

Vannak nálatok okosabb emberek is nyugi, ezért csinálom azt, amit azok írnak, akik rászentelték erre az életüket. Bővebben erről írtam egy másik kérdésben, de nem érdekeltek, ha nektek ez az élvezet, hogy lepontoztok, mert nincs életetek, hát pontozzatok.

2017. szept. 22. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!