Hogy tudnék szabályosan fekvenyomni 110 meg 120 kg-val? A 100 kg-t már kinyomtam vagy 40-szer a 105-öt kétszer. Erősebb már nem vagyok.
Figyelt kérdés
Amúgy 35 éves vagyok 174 cm 77 kg.200 kg-t már emeltem meg,
de a fekvenyomásban nem vagyok egy tehetség.
2013. ápr. 23. 19:46
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy sehogy, én sem nyomok sokkal többet pedig 27 éve edzem. Ennyi van naturálban. Nem mindenki lehet erősebb. De edzhetsz rá erőemelő edzéstervvel, ha ez számít:
Ja, és 100-at 40-szer? :)
2/6 anonim válasza:
Montez gondolom 4x10-re gndolt a kérdező :)
3/6 anonim válasza:
Arra gondolt, hogy már 40-szer sikerült (nem egymás után). Kérdező, semmit sem írtál az edzéstervedről, hogy mióta csinálod...
4/6 anonim válasza:
Én is tudom, hogy kb mire gondolt, de csak cikiztem kicsit.:)
5/6 anonim válasza:
Szerintem is a kérdező úgy gondolta ahogy Kolompár mondta.Ha egymás után kitolná a 100kilót 40-szer,akkor menne a 120kg 1-szer az biztos.Én is 100,105kilóval szériázók 8-akat.És pont 120kg a rekordom amit egyszer kitudtam nyomni.
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem a 100-at kinyomtam kb. egy év alatt 40-szer.
Ezek szerint ha szériáznék vele,akkor lehetnék erősebb.
Azt hiszem ezt fogom megpróbálni.
2013. ápr. 24. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!