Hogy kell igazából lélegezni az alapgyakorlatoknál?
Figyelt kérdés
Sokat nézegettem videókat erről meg minden,de főleg felhúzásnál,elölguggolásnal meg mellről nyomásnál nem feszítem meg a hasizmomat,hanem egy hasvákum szerűséget csinálok,a levegőt ergó nem a hasamba,hanem a "mellembe" veszem.Hogy tudnám ezt gyakorolni,sokat segítene a fejlődésben.2017. szept. 12. 21:00
1/4 anonim válasza:
Hey. Én úgy szoktam, guggolásnál pl, hogy kiveszem a rudat, veszek egy nagy levegőt, aztán hírtelen kifújom, közben pedig feszítem a hasam, törzsem, és ezt a sorozat végéig tartom, és minden legugolásnál (negtív szakasz belégzés) a hasamba veszem a levegőt, hogy azzal is növeljem a hasüregi nyomást. persze övvel ez lehet máshogy műküdik, még nem guggoltam övvel, nem tudom az hogy van. Remélem valamit segít a válaszom.
2/4 anonim válasza:
na ez most lehet nem lett túl értelmes :D szóval az eleje:
Kiveszem a rudat, kifújom a levegőt, közben feszítem a hasat
majd veszek levegőt hasba, és azzal guggolok le. (feszített has, levegővel)
3/4 anonim válasza:
Gyomorba veszed a levegőt és a végig bent tartod, a pozitív szakasz végpontjában, vagy ahoz közel elkezded kifulyni és így tovább.
4/4 anonim válasza:
Én nagyobb erőszintet tudok elérni, ha kiveszem a villából a súlyt, előtte veszek levegőt és legközelebb csak akkor, ha felállok a súllyal, vagy kinyomom. Jobban megfeszül ezáltal a hasfalam és több powert érzek a pozitív szakaszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!