Miért van, hogy a kiegészítő gyakorlatokban megállíthatatlanul fejlődök, az alapgyakorlatoknál viszont stagnálok?
Figyelt kérdés
Pl.fekve 100x5 a legtöbb 1x
Evezésben meg már 110 kilóval szériázok.A guggolást sem tudom növelni,vissza is vagyok esve kb 5 kilóval benne.A felhúzásom is nagyon lassan fejlődik.
Az evezést meg kb 2 hetente emelem a súlyt.Bicepszben is már 62 kg-val szériázok.A tricepszgyakorlatban is kb 2 hetente tudom növelni a súlyt.
2017. jan. 21. 17:39
1/1 anonim válasza:
Talan a technikaval,vagy a regeneralodassal lehet a gond,ha a kaja remdben.(osszetettebb gyakorlat,nagyobb mennyisegu faradsagot general, tobb izomserulest okoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!