Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szívszúrás a tömegnövelő és...

Szívszúrás a tömegnövelő és fehérje miatt?

Figyelt kérdés
Előfordulhat,hogy azért szúr a mellkasom illetve a szív tájékán,mert szedek fehérjét illetve tömegnövelőt? A kettőt nem egyszerre szoktam,egyszer ezt,egyszer azt. Igazak azok a históriák,hogy nem egészséges?

2017. szept. 8. 17:45
 1/10 Lazy Lover ***** válasza:
omg! be ne vedd már ezt a baromságot inkább menj kardiológushoz...
2017. szept. 8. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Hü.lye vagy
2017. szept. 8. 17:55
 3/10 Cortez70 ***** válasza:
Nem attól van.
2017. szept. 8. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem attól van, menj orvoshoz.
2017. szept. 8. 18:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán és nagyon rövid ideig 17 éves vagyok.
2017. szept. 8. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
És nagyon nem kéne szúrnia egy másodpercig se. Nekem sose szúrt még egy pillanatig se, nekedez a normális. Menj orvoshoz.
2017. szept. 8. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:

"neked" nem kell oda

*ez a normális

2017. szept. 8. 18:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem akarom mondani de én már 6x meghaltam a fehérje poroktól..mázli hogy 9 életem van,mint a macskáknak.. seriously, ne legyél már h.ülye, a tüneteidnek semmi köze a táplálékkiegészítőkhöz,ellenben mielőbb el kellene menned orvoshoz..
2017. szept. 8. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:
lehet elhízástól , lehet túlzott fehérjebevitel miatti vesetúlterheltségtől, stressztől pl. és ezer ok miatt. Menj orvoshoz ő többet tud mondani.
2017. szept. 8. 23:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Menj el ortopédiára. Általában a rossz tartás, rossz szokások miatt van. Nekem is volt egy időben sok ilyen, aztán megfogadtam pár igen csak apró tanácsot, és láss csodát, havonta 1x ha beszúr pár pillanatra. (Arra pedig azt mondta, hogy néha begörcsöl a rekeszizom és oda sugároz ki)
2017. szept. 9. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!