3 napos teljes testes edzest csinalok, de a tricepszem soha nem erzem. Mit csinaljak maskepp?
Figyelt kérdés
Tricepszre naponta valtva csigas letolasokat szoktam csinalni, kulonbozo fogasokkal, de nagyon nem erzem... ugy erzem keves. 2 sorozatot, azaz heti 6 sorozatot csinalok ra. Minden testreszemben erzek enyhe izomlazat, de a tricepszemben semmi. Ugy erzem ez keves. Mit tanacsoltok?2017. szept. 4. 20:44
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem szükséges, hogy izomlázat érezz!
2/10 A kérdező kommentje:
Nem feltetlenul izomlazra gondolok. Hanem az erzes, hogy kicsit feszul masnap, vagy bedurran edzes kozben. Egyaltalan nem erzem.
2017. szept. 4. 20:48
3/10 Cortez70 válasza:
Ha fejlődik, akkor nincs gond. De kiprobalhatsz más gyakorlatot is, pl homlokra engedés.
4/10 A kérdező kommentje:
Homlokra engedest akkor csinaltam, amikor osztott edzestervem volt. Attol pedig sokszor fajt tole a konyokom.
2017. szept. 4. 21:38
5/10 anonim válasza:
Nekem ami bejött tricepszre az a tolódzkodás. Oké, ott a melledet is érezni fogod, de az baj? :)
Homlokra engedést meg próbáld meg kézi súlyzóval, neutrális fogással vagyis úgy, hogy a hüvelykujjad pont az arcod felé néz.
A letolástokat én sem igazán éreztem soha.
6/10 A kérdező kommentje:
Ez jo otlet. Megprobalom a homlokra engedest kezi sulyzoval. Koszi.
2017. szept. 4. 22:38
7/10 anonim válasza:
Fekve nyomás után: Tolódzkodás, lórúgás (normális súllyal, 20KG) és padra feltett lábú összetett tenyerekkel fekvőtámasz 25 ismétlésekkel.
Ha ezek után sem érzed a tricepszedet, akkor nincs is...
8/10 anonim válasza:
Én a szűknyomást szeretem, de úgy, mintha széthúznám a rudat, úgy érzem rendesen
9/10 A kérdező kommentje:
#7: teljes testes edzesnel nem fer bele ennyi gyakorlat.
2017. szept. 5. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!